Český svaz včelařů
Český svaz včelařů, z. s.
Vyhledávání v obsahu webu:
Chcete být v obraze? Zaregistrujte se zdarma
k odběru novinek!
Aktuálně

Společnost ČEZ fandí včelařům

Pravidelně se podílí na podpoře letní včelařské školy, zejména prostřednictvím Nadace ČEZ podporuje včelařské kroužky mládeže a další projekty včelařských organizací. V letošním roce se Skupina ČEZ stala partnerem oslav 150. výročí organizovaného včelařství na Českobudějovicku.
ČSV / Prohlášení o přístupnosti

Prohlášení o přístupnosti

Tato webová prezentace zohledňuje přístupnost a bezbariérovost webu dle zásad Pravidel tvorby přístupného webu připravené pro účely novely Zákona č. 365/2000 Sb., o informačních systémech veřejné správy.
Prezentace je vytvořena dle specifikace HTML 4 Transitional nebo HTML 5 (draft)  a dodržuje syntaktickou a sémantickou správnost. Obsah je kompletně oddělen od stylu pomocí CSS. Prezentaci je možné používat i na jiných výstupních zařízeních (mobilní telefony apod.).

Některé doplňující informace jsou na stránkách k dispozici ve formátu PDF. Pro zobrazení těchto dokumentů je třeba mít nainstalovaný prohlížeč Adobe Reader, který je zdarma ke stažení na stránkách společnosti Adobe.
Některé doplňkové či multimediální funkce tohoto webu mohou vyžadovat nainstalovaný doplněk Adobe Flash Player, který je zdarma ke stažení na stránkách Adobe.
Tisknout stránku Tisknout stránku

Poznejte včelařství

Přečtěte si o včelách, jejich chovu a o všem, co s tím souvisí.

© 2011-2017  |  Český svaz včelařů, z. s.  |  Sídlo: Křemencova 8, 115 24 Praha 1  | IČ 00443239 | DIČ CZ 00443239  | Český svaz včelařů, z.s. je zapsán ve spolkovém rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze pod sp.zn. L 707 |  +420 224 934 082  |   info@vcelarstvi.cz

FacebookLinkedIntwitter-logo